Velkommen til KJ-statik.dk


Ideen bag KJ-statik.

Ideen bag KJ-statik er at udvikle objektbaserede softwaremoduler til beregning af bærende konstruktioner. Modulerne skal foruden at være generelt anvendelige kunne anvendes som "beregningsmotorer" for generelle internetbaserede beregningsprogrammer og for konkrete programmer knyttet til en kundes produktsortiment.


Markedet for KJ-statik.

Markedet for KJ-statik er leverandører indenfor byggebranchen og andre leverandører af produkter, der ønsker at hjælpe deres kunder med at udføre en beregningsdokumentation, der viser at gældende normer er overholdte. Det kan enten ske ved at leverandøren udfører de statiske beregninger for sin kunde som en del af produktleverancen eller leverandøren via et program på sin hjemmeside giver kunden mulighed for selv at udføre beregningsdokumentationen.
Herudover forventes at være kunder, der via internettet kan anvende de allerede færdigudviklede programmer.


Joint venture med andre softwarefirmaer.

KJ-statik er en nichevirksomhed, der i samarbejde med kunden/andre softwarefirmaer vil kunne udvikle/levere kundetilpassede beregningsprogrammer, idet KJ-statik har kernekompetance inden for udvikling af selve beregningsdelene og afprøvning af de færdige programmer.


Kundefordele ved at have egne beregningsprogrammer.

For en leverandør er der store fordele ved at have sine egne beregningsprogrammer, for eksempel
      -   bedre viden om, hvordan produkterne anvendes.
      -   større sikkerhed for, at produkterne anvendes korrekt.
      -   større loyalitet/tifredshed fra kundenrne
      -   bedre service uden større omkostninger især hvis det sker som selvbetjening over internettet.


Referancer.

Af større referancer kan nævnes beregningsprogrammer til beregning af tyndpladekonstruktioner i samarbejde med Tyndpladegruppen (www.steelinfo.dk/tyn.php) samt udvikling af et beregningsprogram, der kan se på Fiberlines Hjemmesidde (www.fiberline.dk)
 


 
Udvalgte referencer
 
Download / demonstration